Kapstokken


Kapstokken kopen doe je bij Olssen B.V.

Een groot assortiment kapstokken in een duidelijk gecatogeriseerd overzicht. Wandkapstokken, staande kapstokken, garderoberekken en schoolkapstokken, Olssen heeft het allemaal. Ons kwaliteitsassortiment kapstokken is snel leverbaar en verkrijgbaar in elke afmeting die u wenst te krijgen. Naast de standaard aangegeven maten kunt u ervoor kiezen om maatwerk kapstokken te laten leveren door ons. Of het nu gaat om een lange wandkapstok van 10 meter lang of een kleine schoolkapstok van 1 meter lang, Olssen heeft het allemaal. Bestel eenvoudig online uw kapstok of kom langs in onze showroom om de wandkapstokken en schoolkapstokken te bekijken.
 

Schoolkapstokken, stevig, kindvriendelijk en snel leverbaar

Regelmatig leveren wij schoolkapstokken aan basisscholen en middelbarescholen, welke speciaal gemaakt zijn voor kinderen. De kunststof of aluminium jashaken zijn naar binnengericht zodat kleine kinderen zich niet kunnen bezeren aan de punten van deze jashaken. Voor de middelbare scholen bieden wij ook robuuste wandkapstokken en garderoberekken die tegen een stootje kunnen, aangezien de jongeren op deze leeftijd vaak wat hardhandiger te werk gaan dan kinderen op de basisschool.

Kapstokken voor kantoorinrichting, bedrijfspanden en particulieren

Zoals gezegd leveren wij kapstokken aan particulieren en bedrijven. Echter zijn wij ook al jaren actief op het gebied van kantoorinrichting en garderobe-inrichting. De ontvangstruimte van een kantoor of bedrijf geeft vaak een eerste indruk, Olssen weet precies welke kapstokken of garderobes bij uw kantoor of bedrijf passen. Wij staan garant voor de inmeting en plaatsing op locatie door onze monteurs.  Naast de inrichting van garderobes, levering van schoolkapstokken en het plaatsen van wandkapstokken op locatie kunt u ook eenvoudig online bestellen en kiezen voor aflevering aan huis. Ons assortiment beschikt ook over vele kapstokken en vooral staande kapstokken die in elke omgeving passen en die zeer scherp geprijsd zijn voor particulieren, bijvoorbeeld de Proline staande kapstok. Robuust, kwaliteit en scherp geprijsd. Olssen is de Kapstokken specialist.
 

Olssen B.V.: Happy @ Work