Leren Bureaustoelen

EMPORIO Leren bureaustoel (RS1)
€ 363,00
€ 300,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
+ 1
LEYFORM Leren Bureaustoel (KING Doge High Executive)
€ 1.911,80
€ 1.580,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
EMPORIO Bureaustoel (T 700)
€ 531,19
€ 439,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
EMPORIO Bureaustoel (Chairman '10)
€ 375,10
€ 310,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
TOPSTAR Bureaustoel - TD Lux 10
€ 349,69
€ 289,00 excl. btw
Levertijd: 1-2 weken

Leren bureaustoel voor comfortabel werken


Naast de ergonomische en luxe bureaustoelen hebben wij ook een categorie leren bureaustoelen. Onze leren bureaustoelen zijn zowel van 100% leer als van ECO leer (Goedkopere versie) Een leren bureaustoel staat bekend om de comforatabele en zachte zitting en rugleuning. Bureaustoelen van leer hebben een mooie en luxe uitstraling waardoor het niet zomaar bureaustoelen zijn die in elk kantoor te vinden zijn. Leren bureaustoelen worden vaak geplaatst in kantoren waar veel aandacht word besteed aan het interieur en de uitstraling, omdat er bijvoorbeeld klanten of andere genodigden langs komen waarbij een goede indruk achtergelaten moet worden. Naast het comfort en de uitstraling hebben de lederen bureaustoelen nog meer voordelen, zo zijn ze eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en zijn de stoelen vaak duurzaam geproduceerd. Kiest u niet voor ergonomie maar wilt u wel comfortabel kunnen werken, dan is een leren bureaustoel dé oplossing. De mooiste leren bureaustoelen vind u in ons assortiment hierboven. Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van leren bureaustoelen welke wij zelf fijn vinden zitten. De stoelen zijn dus door ons zelf getest waardoor wij 100% achter de verkoop staan van elke leren bureaustoel die in ons assortiment te vinden is. 
 

Mooie leren bureaustoel kopen bij Olssen B.V.


Om ervoor te zorgen dat de stoelen voldoen aan de wensen van de consument hebben wij ervoor gezorgd dat het merendeel van onze stoelen vele kleuren opties hebben. Alle leren bureaustoelen uit de Olympia serie hebben 7 verschillende kleuren leer. Naast zwart zijn wit en rood leer de meest verochte kleuren bij Olssen. Naast de kleuren opties hebben onze bureaustoelen ook opties voor verschillende onderstellen, wielen en mechanismen om de stoel in de gewenste positie te plaatsen. Onze leren bureaustoelen worden over het algemeen geproduceerd in Italië, omdat het Italiaans design oog heeft voor details, zoals de leren bureaustoel Supremo dit is typisch een voorbeeld van een leren Italiaanse design bureaustoel.

Een leren bureaustoel hoeft niet alleen in een kantoor te staan


Ondanks de naam is een bureaustoel van leer niet alleen geschikt voor achter het bureau in een kantoor of voor bankmedewerkers. Leren bureaustoelen zijn ook prima geschikt voor thuiswerken, of voor kinderen die prettig willen zitten tijdens het maken van hun huiswerk. En mensen die hobby's hebben als schilderen, tekenen of het maken van kleding, kunnen ook perfect zitten op een leren stoel. Vanaf €199,- koop je bij Olssen al een mooie leren bureaustoel welke te plaatsen is in elke denkbare omgeving.