Oplossingen voor elke omgeving


Cashless
Elektronische Bagage kluizen
Bekijk de mogelijkheden
Frisse lucht
Kleding lockers met ventilatie en afzuiging
Bekijk de mogelijkheden
MDF of HPL
Gekleurde houten kantoorlockers
Bekijk de mogelijkheden
Geen sleutels
Elektronische lockers voor scholen
Bekijk de mogelijkheden
24/7 beschikbaar
Apotheek Lockers - 24-uurs medicijnkluisjes voor apotheken
Bekijk de mogelijkheden
Tool-Lock
Elektronische product of gereedschap uitgifte systeem
Bekijk de mogelijkheden
Luxe uitstraling
Elektronische lockers op het kantoor
Bekijk de mogelijkheden
Accu's opladen
Fietslockers voor het opbergen van kleine- en vouwfietsen
Bekijk de mogelijkheden

Lockers kopen

Lockers en lockerkasten verkoopt Olssen al sinds 2004. Goedkope lockers, houten lockers, metalen lockers en meer… zijn allemaal te vinden in ons enorme assortiment. Naast alle lockers staan wij ook bekend om ons grote assortiment archiefkasten, kantoormeubelen en kapstokken. Met deze grote variatie in producten verzorgen wij sinds enkele jaren kantoorinrichtingen en kleedkamerinrichtingen van grote en kleine bedrijven. Naast de online verkoop van producten aan particulieren en bedrijven is Olssen dus ook uw partner voor kantoorinrichting en kleedkamerinrichting.

Onze lockers zijn verkrijgbaar in ontzettend veel varianten, zowel qua behuizing, lockerslot, kleuren en functies. Al jaren onderscheiden wij ons met de perfecte prijs / kwaliteit verhouding, snelle leveringen en complete service door ons VCA gecertificeerde buitendienst medewerkers. Ons enthousiaste team locker specialisten is voortdurend bezig met de uitbreiding en bewaking van het huidige assortiment lockers. De meest populaire lockers zijn de goedkope lockers, mini lockers, houten lockers en kledinglockers. Bekijk ons assortiment en voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Lockers, lockerkasten en complete kantoorinrichtingen

Naast de verkoop van lockers en lockerkasten aan particulieren en bedrijven leveren wij ook allerlei verschillende producten waarmee complete kantoorinrichtingen kunnen worden ontworpen. Denk hierbij aan archiefkasten, bureaustoelen, kapstokken en meer. Naast kantoorinrichtingen staat Olssen ook bekend om kleedkamerinrichting, garderobe-inrichting en schoolinrichting. Op onze referentiepagina is een mooi overzicht te zien van projectinrichtingen die wij met succes hebben afgerond. Voor vragen over projectinrichting kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Bij de meeste projecten verkopen wij maatwerk lockers die wij in elk gewenste uitvoering kunnen maken. Naast ons standaard assortiment lockers verkopen wij dus ook maatwerk lockers. Metalen lockers, houten lockers, locker kledingkasten en meer… Olssen levert het allemaal. Om ons te onderscheiden schenken wij ontzettend veel aandacht aan onze service. Plaatsing en montage, een eigen keuze voor betaalmogelijkheden, eigen keuze voor bestelopties, advies en ontwerp op maat, dit zijn enkele voorbeelden van de service die wij bieden. Onze missie en visie; happy @ work!

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt olssen.nl cookies - privacy policy.