ReferentiesBekijk onze projecten
Gratis leveringBij bestelling > € 1.250,-
0184 611 400
078 48 05 93

Veel gestelde vragen

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
De levertijd van producten staat altijd aangegeven op de productpagina zelf. Dit kan variëren van 1 dag tot 30 werkdagen. Sommige producten hebben wij op voorraad ander producten moeten wij eerst produceren. Als u niet precies weet wanneer uw bestelling geleverd word kunt u een mail sturen naar info@olssen.nl met hierin uw bestel / ordernummer. Wij zullen u een mail sturen met daarin de dag van levering.

Kan ik mijn product retourneren?
U kunt aangeschafte producten retourneren als er beschadigingen zijn of andere vormen waarbij wij niet hebben geleverd wat u heeft besteld. Maatwerk producten zoals kapstokken kunnen niet worden geretourneerd omdat deze speciaal op maat worden gemaakt in onze fabriek. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld kapstokken dient u hiermee rekening te houden.
 

 

Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 0184 611 400. Naast telefonisch contact is het ook mogelijk om een mail te sturen naar ons info adres, een bericht te sturen op Facebook of een ticket achter te laten op onze chat! Vele opties dus om contact met ons op te nemen.

Hebben jullie een showroom?
Bij ons kantoor hebben we een showroom van 150 m2. Sommige klanten vinden het prettig om bij grote orders eerst een product van dichtbij te bekijken om een bepaald gevoel te creëren of bijvoorbeeld een locker wel past bij de juiste inrichting. Aangezien onze webshop meer dan 15.000 verschillende producten bevat is het niet mogelijk om al deze producten te stallen in een showroom. Wilt u kijkje nemen in onze showroom neem dan van tevoren even contact met ons op.

Is het mogelijk om een offerte op te laten stellen?
Bij ons is het altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een offerte aanvraag wordt doorgaans zo snel mogelijk per mail beantwoord. Let er wel op dat de offerte aanvraag zo duidelijk mogelijk wordt ingevuld. Om welk product het gaat, welke afmetingen, welke kleuren welke opties etc. Offertes met afwijkende opties kunnen wat meer tijd in beslag nemen, dit is afhankelijk van de aanvraag.

Is het ook mogelijk om grote orders te bestellen?
Grote orders zijn voor ons geen enkel probleem. Neem maar eens een kijkje op een referentiepagina. Wij hebben regelmatig grote projecten lopen waar wij soms meer dan 1.000 lockers moeten plaatsen. De combinatie van maatwerk, service, nazorg en gecertificeerd personeel zorgt voor een perfecte combinatie om grote projecten perfect te voltooien.

Hebben jullie meerdere webshops?
Ja, wij hebben inderdaad meerdere webshops. Olssen is ook eigenaar van Kapstokken-expert.nl, lockerkast-expert.nl,  archiefkast-expert.nl, garderobekast-expert.nl, werkplaatsinrichting-expert.nl en kantoor-meubelen.com. Bij onze expert-shops ligt de focus op 1 soort product, waardoor het voor sommige mensen wat overzichtelijker is dan bijvoorbeeld op Olssen.nl.