Plaatsing & Montage

Maakt u de keuze om gebruik te maken van onze montage service dan staan onze VCA gecertificeerde buitendienstmedewerkers graag voor u klaar. Bijna elke dag zijn onze monteurs bezig met het plaatsen en monteren van lockeropstellingen en kleedkamerinrichtingen, aan ervaring is dus geen gebrek.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak met ons in te plannen wanneer wij de door u bestelde ‘lockers’ komen plaatsen. Wij brengen en plaatsen de lockers in de door u gekozen opstelling, ruimen de spullen netjes op en u heeft nergens omkijken naar.


Pakket bezorging

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen probeert Olssen de CO2 uitstoot te verminderen. Hierdoor heef Olssen ervoor gekozen om 1 vaste dag per week aan te houden voor pakket bezorging. Hierdoor kunnen wij niet altijd bezorging op de volgende dag garanderen, maar dit hebben we er graag voor over om zo ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Onze bedrijfsvisie in het maatschappelijk verantwoord ondernemen komt terug in zowel onze duurzame producten alsmede in onze logistiek.

Bezorging condities

- Leveringswijze: huis begane grond door heel België/Nederland
- Met uitzondering van de (wadden)eilanden, op aanvraag mogelijk*
- De bovengenoemde bedragen zijn exclusief. BTW
- Locatie dient bereikbaar voor bus of vrachtwagen te zijn
- Aflevering vindt plaats op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Aflevering en levering op etage

Aflevering op locatie is op begane grond straatniveau achter de 1e deur. Aflevering op etage is mogelijk maar in overleg met Olssen en hiervoor geldt een meerprijs. Bij aflevering bent u als klant eindverantwoordelijk voor de toegang van etage dan wel huis/gebouw.

Montage

In principe zijn vrijwel al onze goederen gebruiksklaar bij aflevering, montage is op uitzonderingen na niet nodig. Desgewenst kunnen wij dit op aanvraag realiseren 

Afhalen

Op afspraak kunt u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur afhalen, afwijkende tijden in overleg.

Verzendwijze

Wij verzenden de producten doorgaans via het verhuisbedrijf Vlot & Zn. Transport.  In andere gevallen, bijvoorbeeld bij gewenste montage op locatie kan het voorkomen dat de bestelling via een eigen koerier verzonden wordt. Bij kleine bestellingen (zoals kapstokken, sleutels e.d.) worden producten via TNT bezorgd.

Niet Thuis?

Voordat wij uw bestelling versturen, nemen wij contact met u op voor een afspraak van aflevering. Als het toch voorkomt dat u op het moment van bezorging niet thuis blijkt te zijn, zijn wij genoodzaakt een nieuwe afspraak met u te maken. De bezorgkosten worden hier op doorberekend. 

Levertermijn

De levertermijn van Olssen kan verschillen per product. Deze termijn wordt bij vrijwel al onze producten vermeld. Wanneer de vermelde levertermijn overschreden dreigt te worden, kunt u telefonisch, of per mail, contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk voor u uitzoeken wat de oorzaak van de eventuele vertraging is en zo mogelijk de bestelling op tijd te laten versturen.