Elektronische lockers op het kantoor

Elektronische lockers op het kantoor
Elektronische lockers op het kantoor Elektronische lockers op het kantoor Elektronische lockers op het kantoor

Ons eigen softwaresysteem voor kantoorlockers


Ons LMS (Locker Management Systeem) beschikt over een speciale kantoormodule. Deze module heeft verschillende functionaliteiten , welke zeer gebruikelijk zijn voor het kantoor, de medewerkers en beheerders. Dit elektronische lockersysteem kan worden geïmplementeerd op verschillende soorten lockers uit ons assortiment, of dat nu gaat om metalen, houten of doorzichtige lockers.

De lockers kunnen worden geopend en bestuurd via een centraal scherm (Terminal), welke ergens op de lockerwand geplaatst wordt. De gebruikers kunnen via de terminal een locker openen via verschillende authenticatie mogelijkheden, zoals een code, personeelspas, Badge, RFID of vingerscan. Aan u de keuze welke optie u kiest

o De lockers zijn flexibel
Met de kantoormodule kunnen lockers worden toegekend aan vaste gebruikers, maar kunnen ook worden ingesteld op wisselend gebruik. Bij wisselend gebruik zullen de lockers automatisch worden vrijgegeven als een gebruiker zijn spullen uit de locker haalt.

o Tijdsinstellingen
De beheerder kan een instellingen toepassen waarbij lockers automatisch worden geopend / vrijgegeven of geblokkeerd, om het claimen van een kluisje te voorkomen. Ook kan de beheerder instellen dat de lockers na een bepaalde tijd geopend moeten worden of op een bepaald tijdstip. Ook dit voorkomt dat personeelsleden een kluisje claimen en zijn ze verplicht hun spullen eruit te halen.

o Koppelbaar met eigen systeem
Ons systeem kan eenvoudig worden gekoppeld met active directory of een bestaand systeem. Op deze manier kunnen personeelsleden of gebruikers hun bestaande pas gebruiken om kluisjes te openen.

o Historie en gebruik inzien
De beheerder kan via het systeem eenvoudig het lockergebruik inzien van de medewerkers.

o Instellingen wijzigen
De beheerder kan via het beheerderspanel eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen, verwijderen of gebruikers bepaalde rechten geven.

o Oplaadpunten in elk kluisje
Wij kunnen de lockers voorzien van een stroompunt, hiermee kunnen gebruikers elektronica opladen terwijl hun spullen veilig in het kluisje liggen.

o Centraal scherm (Terminal)
De lockerwand zal worden voorzien van een centraal scherm, hier kunnen de gebruikers een locker openen middels verschillende authenticatie mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen
Waarom Olssen 2 jaar garantie Plaatsing en montage mogelijk Klanten geven Olssen een 8,8/10 Betaal direct of achteraf op rekening