AFAS Theater
AFAS Theater
AFAS Theater
AFAS Theater

AFAS Theater

Elektronische bagage lockers voor de bezoekers


Om hun gasten een vernieuwde high-tech service aan te bieden heeft het AFAS Theater in Leusden gekozen om een geautomatiseerde garderobe te laten plaatsen door Olssen. De elektronische maatwerk lockers kunnen bediend worden middels een QR code welke decentraal geplaatst zijn, hierdoor zullen er geen wachtrijen ontstaan. De maatwerk lockers bieden voldoende opbergruimte voor jassen, tassen en overige persoonlijke eigendommen welke veilig kunnen worden opgeborgen.

Gebruikers kunnen hun locker openen door gebruik te maken van de QR code readers welke altijd in de buurt zijn van de locker zelf. Deze QR code readers zijn mooi geïntegreerd bij de lockers. ​De locker management software is middels een API gekoppeld aan het huidige gast-reserveringssysteem van AFAS.
 

Bekijk alle mogelijkheden
AFAS Theater
AFAS Theater
AFAS Theater
AFAS Theater
De klant verteld
"Volledig geautomatiseerde garderobe, waarbij de gasten van het AFAS Theater middels een QR code hun persoonlijke eigendommen veilig kunnen opbergen terwijl zij genieten van een mooie voorstelling"
Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Meer weten over onze oplossingen voor AFAS Theater? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op
Gerelateerde referenties
Ziggo Dome
Bagagekluisjes

Ziggo Dome

>500 Lockers Amsterdam
Schiphol Airport
Bagagekluisjes

Schiphol Airport

>300 Lockers Amsterdam
Jaarbeurs
Bagagekluisjes

Jaarbeurs

>300 Lockers Utrecht