Elektronische bagage kluizen

Met een elektronisch lockersysteem voor bagage kunnen toeristen / passagiers voor een bepaalde tijd veilig hun persoonlijke spullen opbergen. Met een dergelijk lockersysteem kunnen de gebruikers zorgeloos genieten van de vrije tijd die zij hebben zonder dat ze hun bagage of tassen mee hoeven te sjouwen.

Neem contact op
Bagage lockers

Bagage lockersysteem


Het komt dagelijks voor dat passagiers op vliegvelden lange tijd moeten wachten tot hun vliegtuig vertrekt. Wanneer deze passagiers veel bagage/ koffers bij zich hebben is een elektronisch bagage lockersysteem dé oplossing om deze mensen een extra service te bieden. Schiphol Airport heeft er bijvoorbeeld onlangs ook voor gekozen om hun passagiers deze extra service aan te bieden. Ons Ubilock elektronisch lockersysteem beschikt over alle functies en mogelijkheden om de beheerders en gebruikers van een elektronisch bagagekluis systeem een optimaal gebruiksgemak te garanderen.

De lockers kunnen niet alleen op de dag zelf gehuurd worden, maar kunnen ook vooraf worden gereserveerd. Ubilock kan namelijk een koppeling maken met een webshop/ website waardoor passagiers er zeker van zijn dat ze een bagage kluis in gebruik kunnen nemen. Ook de betaling kan vooraf gedaan worden of op het moment zelf bij één van de ingebouwde betaalterminals in de lockeropstelling. De gebruikers kunnen zelf bepalen voor welke periode zij een bagage kluis in gebruik willen nemen.

De beheerder(s) hebben altijd de mogelijkheid om op elk gewenst moment in te loggen op het online platform waar het lockersysteem beheerd kan worden. In deze software kan de beheerder bepaalde personen extra rechten geven, zoals bijvoorbeeld de facilitair medewerker die de lockers altijd met een masterbadge moeten kunnen openen. Ook kan de beheerder een schoonmaak inplannen, waardoor gekozen bagage kluizen voor een bepaalde periode niet te gebruiken zijn waardoor deze kunnen worden schoongemaakt.

Onze hardware en software kan PCI COMPLIANT worden opgeleverd ! Dit is een internationaal beveiligingsstandaard en is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van creditcard maatschappijen, dat de richtlijnen voor het veilig bewaren van kaart- en transactiegegevens opstelt. Wanneer u kiest voor PCI compliant, dan zijn de kaartgegevens van uw klanten optimaal beschermd en verkleint u het risico op imagoschade en hoge boetes van de creditcardmaatschappijen.
 

Offerte aanvragen
Bagage lockers

Functies & mogelijkheden

Veilig en betrouwbaar bagage lockersysteem van alle gemakken voorzien

Cloud management

De beheerder heeft altijd toegang tot het online beheerders platform, dit kan via de PC, tablet of smartphone.

Vooraf reserveren

Passagiers/ toeristen kunnen vooraf een locker huren. Ook kan er vooraf al betaald worden voor het huren van een bagage locker.

Koppeling

Synchronisatie tussen bestaand en Ubilock systeem is mogelijk.

Oplaadpunten

De bagagekluizen kunnen worden voorzien van een stroompunt, zodat passagiers elektronica kunnen opladen.

Tijdsperiode

De gebruiker kan zelf bepalen voor welke periode hij of zij een bagage locker wilt huren. Het is ook mogelijk om een maximale tijdsperiode in te stellen.

Code via sms

Als iemand vooraf een locker huurt, krijgt hij of zij per sms een unieke code waarmee de betreffende locker in gebruik kan worden genomen.

Centrale terminal

Via centrale terminal(s) kunnen gebruikers een locker huren en betalen. De hoeveelheid terminal is afhankelijk van de hoeveelheid lockers en uw wensen.

Historie bekijken

De beheerder(s) hebben altijd toegang tot het lockergebruik. Dit kan zowel via de terminals als via het online software platform. Zo heeft de beheerder altijd controle over het gebruik van de lockers.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Download onze brochure

Wilt u meer weten over onze elektronischhe bagagekluisjes en alle mogelijkheden die wij daarbij bieden?

Download brochure