De beheerdersAls beheerder zijnde heeft u altijd en overal inzicht in het gebruik van de lockers of dit nu is bij de lockers in een kantoor, ziekenhuis of fitness centra. De beheerders hebben altijd volledige controle, kunnen schoonmaak inplannen, gebruikers bepaalde rechten geven of lockers blokkeren. Dit kan volledig in de Cloud op het online locker management platform.


 

Neem contact op
Volledig de controle

Eenvoudig beheren van de lockers


Ubilock is een lockersysteem waarbij de beheerder(s) volledige controle heeft over de lockers. Dit kan via een PC, tablet of Smartphone in het management programma. Als beheerder heeft u dus in de ”Cloud” altijd toegang tot het beheer van de lockers.

Als beheerder heeft u de mogelijkheid om via de management software gebruikers toe te voegen, verwijderen of bepaalde rechten geven. Daarnaast heeft de beheerder ook toegang tot de historie en kan het lockergebruik van de medewerkers / gebruikers worden bekeken.

Als beheerder ervaart u met het lockersysteem van Olssen een optimaal gebruiksgemak, wij leveren complete SAAS oplossingen ‘Software As A Solution’ waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij bieden complete lockersystemen op maat waarbij u alleen hoeft te zorgen voor een internet verbinding, verder regelen wij de rest.

 

offerte aanvragen
Volledig de controle

Featues & mogelijkheden

Met het Ubilock lockersysteem heeft de beheerder altijd en overal controle over de lockers

Cloud management

De beheerder heeft altijd en overal toegang tot het lockerbeheer, dit kan online op een PC, tablet of smartphone.

Inzicht in historie

Bij vastgebruik kan de beheerder precies zien wie welke locker heeft gebruikt en wanneer dit is gebeurd.

Instellingen wijzigen

De beheerder kan ten alle tijden gebruikers toevoegen, verwijderen of bepaalde rechten geven.

Schoonmaak inplannen

In de locker management software kan de beheerder een schoonmaak inplannen, hierdoor zullen bepaalde lockers tijdelijk buiten gebruik zijn, zodat ze leeg zijn voor de schoonmaak.