Lockersysteem apotheek

Het Ubilock Elektronische lockersysteem heeft de functies en mogelijkheden om uw klanten de mogelijkheid te bieden om 24/ 7 hun medicatie op te laten halen. De elektronische apotheek kluisjes kunnen inpandig geplaatst worden en zijn volledig geautomatiseerd. Ubilock vergroot de service in uw apotheek.

Neem contact op
Verbeter de service

24/ 7 medicijnen ophalen


Ons geavanceerde Ubilock lockersysteem is toepasbaar in elke omgeving of situatie. Zo kunnen wij ons lockersysteem ook integreren in kluisjes die geplaatst moeten worden in een apotheek, om op deze manier de servicegraad te verhogen naar een 24/ 7 beschikbaar lockersysteem. Met dit lockersysteem kunnen klanten 24 uur per dag en 7 dagen in de week medicijnen ophalen zonder dat er in principe personeel aanwezig dient te zijn. Het lockersysteem is toepasbaar op alle kluisjes uit ons assortiment. Echter kiezen veel apothekers voor kleine vakken, omdat de medicijnen verpakkingen niet veel ruimte in beslag nemen. Hieronder leest u hoe het elektronische apotheek lockersysteem werkt.

De werking van het lockersysteem

o Als u het betreffende recept heeft gepakt moet deze worden gescand met een ingebouwde scanner- of handheld barcodescanner.

o Als de apotheek medewerker het recept heeft gescand kan het betreffende recept in een beschikbare locker worden geplaatst.

o Het softwaresysteem stuurt vervolgens een automatische bericht of mail waarin de barcode van het recept en de afhaalcode vermeld zullen worden.

o In deze automatische sms of mail welke de klant ontvangt staat dus dat het recept in een locker klaar ligt om afgehaald te worden.

o De beheerder van de apotheek lockers kan een tijdsperiode instellen waarin de klant het recept dient op te halen.

o Wanneer het recept niet binnen de tijdsperiode is opgehaald, ontvangt de beheerder hiervan een melding.

o Daarnaast krijgt de klant een herinnering bericht dat hij of zij het recept dient op te halen bij de apotheek lockers.

o Als het recept is opgehaald door de klant maakt het systeem een automatische melding waarna de locker weer vrij is voor een nieuw recept.

o In de sms of mail naar de klant waarin staat dat het recept afgehaald kan worden staat tevens een toegangscode om de betreffende locker te openen.

o Wanneer de lockers in een afgesloten ruimte staan (bijvoorbeeld een toegangssluis) kan de klant met dezelfde code of desgewenst een andere afwijkende code de buitendeur openen.

Offerte aanvragen
Verbeter de service

Voordelen van ons lockersysteem

Koppelbaar

Ubilock apotheek lockersysteem kan worden gekoppeld met ieder ander apothekers informatie systeem.

Voorkomt fouten

Het gehele proces van het scannen van het recept tot het ophalen is dusdanig ingericht dat er geen verkeerde recepten worden uitgegeven.

Altijd inzichtelijk

De beheerder (apotheker) heeft altijd inzicht in de status van ophalen van het betreffende recept.

Receptlocatie

Receptlocatie kan standaard worden gekoppeld aan het Ubilock lockersysteem. Dit is een must voor bijna iedere apotheker.

Betalingsplatform

Mogelijkheid om een koppeling te maken naar een betalingsplatform zodat klanten de mogelijkheid hebben om vooraf online te betalen.

Verhoog de service

Met dit apotheek lockersysteem verhoogt u de service naar uw klanten aanzienlijk.

Kortere wachttijden

Door gebruik te maken van een lockersysteem zullen de wachttijden aan de balie korter worden.

Maatwerk

Het volledige softwarepakket en de uitstraling van de lockers kan naar uw wens worden samengesteld.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Download onze brochure

Wilt u meer weten over ons elektronische lockersysteem voor apotheken? Bekijk dan onze brochure. Hierin staat meer informatie over alle functies en mogelijkheden omtrent dit lockersysteem.

Download brochure