AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering)

Artikelnummer: 203A100004

AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering)
AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering) AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering) AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering) AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering) AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering) AMADEO Ergonomische bureaustoel (GRATIS levering)
Omschrijving

AMADEO Ergonomische bureaustoel (203 serie)De ergonomische bureaustoelen van Amadeo zijn zo ontwikkeld dat vrijwel elke persoon de perfecte zithouding aan kan nemen. De zithouding bij langdurig werk achter het bureau is zeer belangrijk om bijvoorbeeld rugklachten te voorkomen. 
Door een stoel te ontwikkelen waarbij alle belangrijke posities kunnen worden versteld is het mogelijk deze perfecte zithouding aan te nemen.

De 203 serie is voorzien van een luxe knee-tilt kantelmechanisme welke te vergrendelen is in 4 standen en een voorgevormde zitting voor extra comfort!

Ergonomisch mede door de volgende opties: ergonomische bureaustoel

✓ Stoel in zijn geheel in hoogte verstelbaar middels een gaslift 
✓ Armleggers in hoogte verstelbaar en draaibaar
✓ Comfort rug met netbespanning (Zwart mesh)
✓ Luxe knee-tilt Kantelmechanisme te vergrendelen in 4 standen

✓ Neiginrichting, gewichtsafhankelijk instelbaar
✓ Voorgevormde zitting voor extra comfort
✓ Zitting uitgevoerd in luxe foam (Zwart gestoffeerd)
✓ PHD wielen voor vloerbedekking en harde vloeren

De stoelen van Amadeo worden voor elke zending gecheckt middels een strenge kwaliteitscontrole. De stoelen worden per stuk verpakt om de verzending te vereenvoudigen.