ReferentiesBekijk onze projecten
Gratis leveringBij bestelling > € 1.250,-
0184 611 400
078 48 05 93

Zitmeubelen

Kleedkamerbanken, kantoor- en kantine inrichting

De zitmeubelen van Olssen zijn vooral gericht op kleedkamerinrichting, kantoorinrichting, schoolkantines en garderobes. Ons assortiment bestaat niet uit zitbanken voor in de woonkamer, maar bestaat vooral uit kleedkamerbanken, garderobebanken, kantinestoelen en fauteuils voor wacht- en ontvangstruimtes.  Onze kwalitatief zeer goede kleedkamerbanken en garderobebanken leveren wij veelal aan kantoren en bedrijven die een kleedruimte hebben. Naast het online bestellen en laten afleveren van de zitmeubelen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de kleedkamerbanken en garderobebanken te laten plaatsen op locatie door onze buitendienst medewerkers.  De ontvangstruimte van een kantoor of onderneming geeft de eerste indruk aan nieuwe klanten. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat deze eerste indruk een ‘goede’ eerste indruk is. Dit kan doormiddel van het design en inrichting van deze ontvangstruimte. Olssen heeft een aantal mooie design banken en fauteuils in het assortiment wat kan bijdragen aan een goede eerste indruk. Met italiaanse ontwerpers en productie staat design en kwaliteit van deze banken en fauteuils op de eerste plaats.
 

Goedkope Kantinestoelen en kleedkamerbanken online bestellen

In ons assortiment zitmeubelen schenken wij veel aandacht aan het behouden en vernieuwen van de huidige kwaliteit kleedkamerbanken en kantinestoelen. Wij proberen de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te maken en de keuzes en opties van de producten zo ruim mogelijk. Voor nog geen €250 heeft u een kwalitatief zeer goede kleedkamerbank van 2 meter breed, voorzien van schoenenrooster geleverd in 3 tot 5 werkdagen. Een lage prijs, kwalitatief goed product en een snelle levering, dat is waar wij naar streven.  Dit geld ook voor de kantinestoelen uit ons assortiment. Wij hebben de klassieke kantinestoelen welke het welbekende uiterlijk hebben, maar ook hebben wij design kantinestoelen uit onze Proline collectie.  Voor elke doelgroep of omgeving hebben wij een passende kantinestoel. Bekijk de opties bij de producten voor alle mogelijkheden in kleur, afmetingen en toebehoren.
 

Zitmeubelen specialist Olssen B.V.

Al jaren verzorgen wij de inrichting van kantines, scholen, kantoren en ontvangstruimtes van toonaangevende bedrijven zoals G-star, Tommy Hilfiger en grote hotelketens als IBIS en van der Valk. Onze passie voor de inrichting van deze omgevingen komt voort uit de slogan Happy @ Work. Wij streven er naar dat werkgevers en werknemers met een lach rondlopen op de werkvloer. Dit begint bij een mooie, moderne inrichting waar mensen zich op hun gemak voelen. Met ons zitmeubiliar en alle zaken daarom heen, zorgen wij voor deze lach.

​Olssen B.V.: Happy @ Work