Volkern inrichtingen

Olssen levert totaalinrichtingen voor kleedruimtes en sanitaire ruimtes, zoals lockerkasten, garderobekasten, zitbanken en douchecabines welke volledig op maat worden gemaakt. Al dit meubilair produceren wij in volledig HPL / Volkern. Deze volkern producten zijn geschikt voor vochtige ruimtes en cleanroom oplossingen.

Neem contact op
Volkern oplossingen

Totaalinrichting met volkern meubilair


Olssen is gespecialiseerd in de totaalinrichting van kleedruimtes van sportclubs, fitnesscentra, scholen en de pharmaceutische-industrie. Ons volkern productassortiment bestaat uit maatwerkoplossingen voor lockers, garderobekasten, zitbanken, overstapbanken, douchecabines en meer. Volkern (HPL)meubilair gaat jarenlang mee en kan voor speciale ruimtes (cleanrooms) worden voorzien van een antibacteriële toplaag. Bij de inrichting van kleedruimtes is het van groot belang dat er een perfecte balans is tussen de uitstraling en de functionaliteiten van de producten. Denk hierbij aan de afmetingen, kleuren en de functies van eventuele elektronische sluitmogelijkheden van locker(kasten) en cabines.


Onze vakmensen staan u graag te woord, met een persoonlijke en duidelijke communicatie zullen zij alle mogelijkheden omtrent uw gewenste inrichting bespreken. Maatwerk is de sleutel voor een succesvol project, daarom zal Olssen elk detail uitwerken alvorens de productie van uw totaalinrichting zal worden gestart.


Olssen is als producent en leverancier van volkern meubilair een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Om een duidelijk beeld te creëren van alle mogelijkheden omtrent onze maatwerkproducten is hieronder een overzicht gemaakt van een deel van ons volkern productassortiment welke gebruikt wordt voor de inrichting van kleedruimtes in veschillende sectoren:
 

Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen over onze volkernoplossingen.

 

Offerte aanvragen
Volkern oplossingen

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Olssen is een toonaangevende speler in het produceren en ontwerpen van volkern meubilair voor kleedruimtes en cleanrooms. Onze lockers, garderobekasten, overstapbanken, douchecabines en wandsystemen zijn van A-kwaliteit en zorgen voor jarenlang gebruiksplezier. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten, zij staan u graag te woord.