Schoolkluisjes voor het voortgezet onderwijs

Schoolkluisjes voor het voortgezet onderwijs
Schoolkluisjes voor het voortgezet onderwijs Schoolkluisjes voor het voortgezet onderwijs

Voor het voortgezetonderwijs kan Olssen verschillende opties aanbieden voor schoolkluisjes. In deze oplossing bieden wij hufterproof schoolkuisjes van het merk Resisto. Deze schoolkluisjes kunnen worden herkent aan de bolvormige deuren welke zijn verstevigd en dusdanig gemaakt dat ze bestand zijn tegen schoppen en vandalisme. De schoolkluisjes kunnen worden voorzien van verschillende typen sloten, welke het beste passen bij de wensen van de school. In deze oplossing zijn elektronische schoolkluisjes te zien welke via een leerlingenpas kunnen worden geopend.

De hufterproof schoolkuisjes uit de Resisto serie worden het meeste aangeschaft door scholen uit het voortgezet onderwijs, omdat leerlingen uit deze leeftijdscategorieën de meeste vernielingen aanbrengen bij schoolkluisjes. De stevige schoolkluisjes uit de Resisto serie zijn hier speciaal voor gemaakt en voorkomen vernielingen en deuken in de kluisjes.

Offerte aanvragen
Waarom Olssen 2 jaar garantie Plaatsing en montage mogelijk Klanten geven Olssen een 8,8/10 Betaal direct of achteraf op rekening

Toegepaste producten voor deze oplossing

+ 16
Originele Schoolkluisjes met 15 vakken
€ 1.120,46
€ 926,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken