XPO Logistics
XPO Logistics

XPO Logistics

Gecontroleerde bedrijfsmiddelen uitgiftesysteem


XPO Logistics is een Amerikaans multinationaal transport- en contractlogistiek bedrijf dat supply chains beheert voor klanten over de hele wereld. Voor het distributiecentrum in Nederland waren ze bij XPO al langere tijd opzoek naar een oplossing voor het beheren en uitlenen van bedrijfsmiddelen aan de medewerkers. Dankzij de elektronische lockeroplossing van Olssen kunnen de medewerkers van XPO op een veilige manier een Zebra Voice Pincking set lenen voor hun shift. Mede dankzij een koppeling tussen het lockersysteem en het huidige toegangssysteem kunnen de medewerkers middels hun toegangspas de lockers bedienen. Het systeem geeft vervolgens de meest opgeladen PDA / Zebra Voice Picking set uit zodat de betreffende medewerker altijd beschikt over een opgeladen device. Wanneer de medewerker het geleende device terugbrengt bij het lockersysteem kan er worden aangegeven of het device nog in goede staat verkeerd of dat er wellicht problemen mee zijn. Hierdoor kan het lockersysteem de locker waar het betreffende device in ligt eventueel blokkeren als er is aangegeven dat er iets aan mankeert.

XPO Logistics
XPO Logistics
Volledige controle over het uitleenproces
Met een bedrijfsmiddelen uitleensysteem en de bijgeleverde cloud-based locker management software hebben beheerders volledige controle over het uitlenen van bedrijfsapparatuur aan medewerkers.
Volledig in controle

Locker Management

Met de meegeleverde Locker Management Software (cloud-based) kan de beheerder eenvoudig inzien welke medewerker, op welk tijdstip een bepaald device heeft geleend. Zo heeft de beheerder altijd de controle over het uitleenproces en kan er precies worden achterhaald welke medewerker er eventueel schuldig zou zijn aan het verliezen van een geleend device.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Meer weten over onze oplossingen voor XPO Logistics? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op