Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht

Universiteit Maastricht

Houten Trespa Lockers
Leerlingen van de Maastricht Universiteit bergen hun spullen op in op maat gemaakte HPL lockers en sluiten deze af met hun eigen toegangspas. De lockers zijn gemaakt van 'onbreekbaar' volkern materiaal, ook wel Trespa genoemd. Dit materiaal heeft als voordeel niet alleen dat het extreme weerstand aankan (hufterproof) maar ook dat het waterafstotend is en dus geschikt voor vochtige omgevingen zoals zwembaden en kleedkamers.

Elektronisch RFID slot
De leerlingen kunnen hun  persoonlijke schoolpas gebruiken om de locer af te sluiten. Hiervoor is gekozen voor het Olssen® RFID slot op batterijen. Deze sloten zijn kabelvrij en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Daarnaast zijn de elektronische sloten uitgerust met talloze locker functies zoals: keuze tussen vaste en flexibele gebruikers, automatische tijds blokkering en vaste gebruiks periode, instelbare led en audio signaal, mastercode functies enzovoort.

Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht
Meer weten over onze oplossingen voor Universiteit Maastricht? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op