Reinier de Graaf
Reinier de Graaf
Reinier de Graaf
Reinier de Graaf

Reinier de Graaf

Elektronische Garderobe lockers met RFID pas
Het zorg personeel van het Reinier de Graaf Ziekenhuis gebruikt deze lockers door hun persoonlijke personeelspas aan te bieden bij een terminal. Er springt dan willekeurig een vrije, dichstbijzijnde locker open. In het scherm wordt het lockernummer getoond, evenals de naam van de gebruiker en de resterende gebruiksduur van de locker. De locker geeft met een helder Led lampje de status van de locker aan (rood= bezet, groen= vrij).

Functies lockersysteem:

  • RFID herkenning: Lockers kunnen alleen met ziekenhuis personeelspas geopend worden.
  • Flexibel systeem (Gebruiker krijgt willekeurig een locker toegewezen)
  • Automatische tijdsblokkering (een locker wordt nooit onnodig bezet gehouden dankzij de automatische tijdsblokkering.)
  • Locker status LED: Een helder RGB LED lampje geeft de status van een locker aan. Bijvoorbeeld: groen = vrij, rood =  bezet, blauw = geblokkeerd. Dit is uiteraard naar wens aan te passen
  • Locker beheer op elke terminal: de beheerder kan op elke terminal lockers openen, log informatie per gebruiker of per locker terug vinden, lockers blokkeren en schoonmaak inplannen.
  • Locker inzicht: In het statistieken scherm kan in een oogopslag duidelijk worden hoeveel vrije en bezette lockers er zijn.
Reinier de Graaf
Reinier de Graaf
Reinier de Graaf
Reinier de Graaf
Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak USPs
Meer weten over onze oplossingen voor Reinier de Graaf? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op