Gemeente Heiloo
Gemeente Heiloo
Gemeente Heiloo
Gemeente Heiloo

Gemeente Heiloo

Elektronische lockers voor het kantoorpersoneel


De gemeente Heiloo had al enige tijd de behoefte aan een lockersysteem voor het kantoorpersoneel, waarbij de huidige personeelspassen gebruikt zouden kunnen worden voor het openen van een locker. Olssen heeft na een inventarisatie en het bespreken van alle mogelijkheden en functies van het lockersysteem samen met de Gemeente Heiloo besloten om moderne lockerkasten te plaatsen voorzien van een groot terminalscherm met daaronder een paslezer. De lockers hebben een robuuste uitstraling en bieden een ruime opbergmogelijkheid per vak, zodat ook grotere tassen en koffers opgeborgen kunnen worden.

Gemeente Heiloo
Gemeente Heiloo
Gemeente Heiloo
Gemeente Heiloo
De klant verteld
Elektronische lockersystemen worden altijd voorzien van één of meerdere centrale terminals. Deze schermen zijn bij Olssen verkrijgbaar in verschillende groottes, afhankelijk van de wensen van de klant.
15 inch Terminal Touchscreen
De functies van het lockersysteem

Ons elektronische lockersysteem kan qua functies en mogelijkheden (software matig) volledig worden ingesteld naar de wensen van de klant. In het geval van de Gemeente Heiloo kunnen de personeelsleden gebruik blijven maken van de huidige personeelspassen. Wij kunnen namelijk een koppeling maken van ons lockersysteem en huidige personeelsbestanden. De lockers kunnen voor onbepaalde tijd in gebruik worden genomen en staan ingesteld voor vastgebruik. Dit betekent dat elke personeelslid zijn eigen persoonlijke locker heeft. Het gebruik van de lockers kan door de beheerder worden ingezien, dit kan zowel via de centrale terminals en via een online platform.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Demo aanvragen Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak.
Extra informatie over de Terminals
Touchscreen Terminals hebben een touchscreen en zijn verkrijgbaar van 10 tot 15 inch
Gebruikersbeheer De beheerder kan via de terminal bepaalde rechten aan de gebruikers geven
Eigen huisstijl De terminals kunnen worden voorzien van een eigen huisstijl
Meer weten over onze oplossingen voor Gemeente Heiloo? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op
Brochure
Download hier onze brochure met alle informatie over elektronische lockersystemen in een kantooromgeving.
Download brochure
Gerelateerde referenties
Zorgverzekeraars Nederland
Kantoor

Zorgverzekeraars Nederland

>60 Lockers Zeist
Jacobs HQ
Kantoor

Jacobs HQ

>500 Lockers Londen
KLM Royal Dutch Airlines
Kantoor

KLM Royal Dutch Airlines

>600 Lockers Amsterdam