Schiphol Airport
Schiphol Airport
Schiphol Airport

Schiphol Airport

 

Pakketlockers 'Shop & Collect'

Passagiers die binnen de EU vliegen en iets op Schiphol hebben gekocht, maar liever niet meenemen op reis kunnen nu gratis gebruik maken van de Shop & Collect lockers, mits Schiphol de eindbestemming is. De aankopen kunnen dan gedurende de reis veilig worden opgeborgen in één van de lockers. De spullen kunnen 24/ 7 worden opgehaald bij de aankomsthal op Schiphol Airport, echter dient dit wel binnen maximaal 30 dagen te gebeuren. Bij de aankoop van het product ontvang je direct een scancode welke dient als afhaalbewijs. Deze scancode kan worden getoont aan de scanner welke onder het centrale terminalscherm gevestigd is, na het scannen zal de locker waarin de aankopen opgeborgen liggen openen.

De voordelen van dit lockersysteem:

  • Gratis opbergservice
  • Alle aankopen veilig opgeborgen
  • Geen overbodige bagage
  • Ophalen kan 24/ 7​
  • Vlak voor aankomst een geheugensteun per SMS dat je de aankopen nog moet ophalen

Het Ubilock lockersysteem is voor elk bedrijf in verschillende omgevingen en situaties naar wens aan te leveren, met de mogelijkheden en functies die voor de betreffende omgeving of situatie benodigd zijn.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Ubilock te bieden heeft?
Bekijk alles op de pagina van elektronische pakketlockers.
 

Schiphol Airport
Schiphol Airport
Schiphol Airport
Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Meer weten over onze oplossingen voor Schiphol Airport? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op