Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College

Maerlant College

Kleurrijke elektronische schoolkluisjes


Olssen is zeer tevreden over het onlangs afgeronde project bij het Maerlant College in Brielle. Meer dan 750 elektronische kluisjes worden vandaag de dag in gebruik genomen door de leerlingen.

Het Maerlant College in Brielle is een moderne en openbare scholengemeenschap voor verschillende niveau's in het voortgezet onderwijs. Het Maerlant College maakt onderdeel uit van de Onderwijsgroep Galilei. De stichting Onderwijsgroep Galilei biedt openbaar onderwijs aan en ziet haar scholen als ontmoetingsplaatsen voor verschillende gezindten en culturen. Wederzijds respect en verdraagzaamheid jegens andersdenkenden kenmerken de organisatie en de scholen, waaronder dus ook het Maerlant College. Het nieuwe moderne gebouw heeft verschillende afdelingen voor elk onderwijsniveau. De circa 1.300 leerlingen hebben de beschikking over goed onderwijs, moderne praktijklokalen en een uitstekende digitale infrastructuur.

Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Maerlant College
Testimonial
''De laatste kers op de taart is toch wel de formidabele afwerking van de kluisjes. De heren hebben een prachtig staaltje werk geleverd''
M. Rietdijk Facilitair Manager
>750 kleurrijke lockers

Gebruiksvriendelijk & veilig

Het elektronische lockersysteem bestaat uit meerdere opstellingen met in totaal 780 lockers. De leerlingen kunnen middels mifare toegangspassen hun persoonlijke kluisje in gebruik nemen na te zijn aangemeld bij één van de centrale terminals. Zoals op bijna elke school hebben ook de leerlingen van het Maerlant College hun eigen vaste kluisje gedurende het schooljaar (Assigned use).

Als de leerlingen aankomen bij één van de centrale terminals kunnen zij de mifare toegangspas aanbieden en ervoor kiezen hun kluisje te openen. De mifare toegangspassen gebruiken de leerlingen ook voor andere faciliteiten binnen de school, het lockersysteem is dus gekoppeld aan de huidige toegangspassen. Dankzij een koppeling tussen het leerlingvolgsysteem Magister en het elektronische lockersysteem hebben de beheerders inzicht en overzicht over het lockergebruik.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Meer weten over onze oplossingen voor Maerlant College? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op
Gerelateerde referenties
The British School
Onderwijs

The British School

>200 Lockers Brussel
Het Nieuwe Lyceum
Onderwijs

Het Nieuwe Lyceum

Schoolkluisjes Bilthoven
Stedelijk Lyceum Cadix
Onderwijs

Stedelijk Lyceum Cadix

Schoolkluisjes Antwerpen