Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

 

Elektronische bagage lockers voor de bezoekers

Attractiepark Toverland heeft er voor gekozen om de bezoekers een extra service aan te bieden d.m.v. het plaatsen van elektronische lockers. Bezoekers van het park kunnen hun bagage of overige spullen veilig in de lockers opbergen, zodat ze deze niet mee hoeven te nemen in het park. Deze speciaal gekleurde lockers zijn voorzien van een op maat gemaakt elektronisch systeem waarmee bezoekers middels 2 schermen (Terminals) een kluis kunnen uitzoeken en kunnen betalen middels muntgeld of contactloos.

De werking van de elektronische bagage lockers

Attractiepark Toverland heeft er voor gekozen om het elektronische lockersysteem op maat te laten maken met de wensen en uitstraling die het park wilt hebben. Zo heeft het park bijvoorbeeld zelf een design aangeleverd (user interface) welke is geprogrammeerd in het scherm. Voor de bezoekers is het gebruik zeer eenvoudig en hoeven er geen moeilijke handelingen worden verricht. Gebruikers kunnen zowel vooraf (via internet of een voucher) als tijdens het bezoek een kluis huren voor een bepaalde periode. Via het scherm kunnen bezoekers aangeven welke kluis(nummer) zij in gebruik willen nemen en daarbij kan een eigen 4-cijferige code worden ingevoerd. De bezoeker kan ervoor kiezen om deze code per mail te laten versturen zodat de code + kluisnummer altijd achterhaald kan worden wanneer deze is vergeten. Zodra de tijd is ingevoerd voor welke tijdsperiode de kluis gehuurd dient te worden kan er worden betaald met muntgeld of contactloos, hierbij kan de bezoeker ook aangeven of hij of zij een factuur of transactiebon wenst te ontvangen (dit is wettelijk verplicht)  De bezoeker heeft gedurende de huur periode altijd toegang tot de kluis middels de zelf ingevoerde code. Indien de bezoeker later terug is dan de vooraf ingevulde tijdsperiode dan dient de bezoeker extra kosten te betalen alvorens de locker kan worden geopend.

De lockers kunnen ook op afstand worden beheerd door het lockermanagement systeem, via dit systeem kan de beheerder de statistieken en het gebruik van de lockers analyseren.

De metalen lockers hebben een speciale "roest kleur" welke past bij de uitstraling en de locatie waar de lockers geplaatst zijn. Zowel de terminals als de lockers hebben een speciale behandeling gehad waardoor deze vochtbestendig zijn. De lockers zijn namelijk ook buiten geplaatst, weliswaar overdekt, maar ook daar kan vocht komen. Deze behandeling zorgt er dus voor dat er geen verkleuring optreed of roest.

Extra informatie en mogelijkheden van de terminals

o Voorzien van windows 10 64-bit Entry
o 10,4" LED open frame aanraakscherm (Touchscreen)
o Verwarmingselement met Rittal thermostaat (i.v.m. buiten locatie)
o Gebruiksvriendelijke user interface met de huisstijl van Toverland
o Afwerking middels geslepen RVS panelmount, IP65 afdichting van het scherm
o De productie van de lockers en de software gebeurd in Nederland, volledig Nederland product!

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Ubilock te bieden heeft omtrent elektronische bagage lockers?
Bekijk alles op de pagina van elektronische bagage lockers.
 

Terug naar overzicht