Kapstokken


Kapstok kopen

Olssen heeft een zeer groot assortiment aan kapstokken, welke geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Schoolkapstokken, wandkapstok met haken, staande kapstokken, design kapstokken en nog veel meer. Onze kapstokken zijn van uitstekende kwaliteit en zijn toepasbaar in bijvoorbeeld kantoren, scholen, zorginstellingen, kleedkamers, maar ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Wij leveren onze kapstokken daarom aan zowel bedrijven als particulieren. Op zoek naar voordelige kapstokken of toch luxe kapstokken? Olssen heeft het allemaal. Neem een kijkje in ons assortiment en kies uit leuke en stijlvolle kleurencombinaties. De meeste kapstokken zijn direct leverbaar zonder verzendkosten.
 

De expert in kapstokken

In onze kapstokken categorie vindt u een groot aanbod aan verschillende typen kapstokken en accessoires die niet misstaan in uw hal, garderobe of kantoor. Wij bieden verschillende modellen aan, bijvoorbeeld Alfalux en Bétalux kapstokken welke tevens gratis worden geleverd. Ook bieden wij de mooie en stijlvolle Van Esch kapstokken en garderoberekken, welke staan voor een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. U kunt eenvuodig online uw bestelling plaatsen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Mochten er vragen zijn omtrent producten of overige zaken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Olssen de specialist in kapstok en garderobe inrichting

Naast de online verkoop van kapstokken leveren wij ook completen kantoor en garderobe inrichtingen. Regelmatig plaatsen wij schoolkapstokken bij verschillende scholen in heel Nederland en België. De schoolkapstokken kunnen ook nog een op maat worden gemaakt in elke gewenste maatvoering. Plaatsing en montage kan worden gedaan door onze eigen buitendienst medewerkers. Bent u dus op zoek naar een complete garderobe inrichting of de inrichting van schoolkapstokken voor zowel basisscholen, middelbare scholen als universiteiten, neem dan contact op met dé kapstokken specialist Olssen!