Bureaustoelen


Bureaustoelen voor rust en comfort

Olssen streeft er naar om blijvend een aantrekkelijk assortiment bureaustoelen te kunnen aanbieden aan zowel bedrijven als particulieren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal categorieën uitgelicht waarin bureaustoelen staan met verschillende functies, uiterlijke kenmerken en ergonomische ondersteuning. Zo hebben wij categorieën met goedkope bureaustoelen, leren bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen, luxe / moderne bureaustoelen en bureaustoelen zonder wielen. De bureaustoelen die wij aan ons assortiment toevoegen zijn door een selectie gegaan waarin kwaliteit de nummer 1 vereiste is. Mede hierdoor zijn ook de goedkope bureaustoelen van uitstekende kwaliteit. Goedkoop is bij Olssen geen duurkoop. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment aan executive kantoorstoelen, zoals de leren bureaustoelen en luxe bureaustoelen. De producten in deze categorieën beschikken over een unieke uitstraling in combinatie met veel comfort. Het is voor zowel werkgevers als werknemers erg belangrijk dat er gewerkt word op een comfortabele bureaustoel. Een prettige zitting zorgt namelijk voor een betere concentratie en meer rust tijdens het werk. Zit u of uw personeel langer dan 5 uur per dag op een bureaustoel. Dan is het erg verstandig om te kijken naar ergonomische bureaustoelen. Deze categorie bied een ruim assortiment aan bureaustoelen die het ultieme comfort bieden en alle mogelijke zitverstellingen bieden om de perfecte zithouding aan te nemen. Al deze verstellingen zorgen voor een verlichting van de rugspieren en de tussenwervelschijven, waardoor de kans op rugklachten minimaal zal worden.

Luxe bureaustoelen en leren bureaustoelen

Ons grote assortiment luxe bureaustoelen en leren bureaustoelen bestaat uit stoelen welke verkrijgbaar zijn vanaf ongeveer €300,00. De bureaustoelen in deze categorieën zijn van uitstekende kwaliteit en bieden veel comfort en hebben een perfecte uitstraling welke volstaat in moderne kantoor omgevingen. De leren bureaustoelen zijn in zowel kunstleer als echt leer verkrijgbaar en zijn ook in meerdere kleuren leer verkrijgbaar. De luxe bureaustoelen zijn niet altijd van leer, maar hebben wel een schitterende uitstraling en hebben wederom veel opties en comfort. De leren bureaustoelen van Leyform worden geproduceerd in Italië, terwijl de leren bureaustoelen van Emporio worden geproduceerd in Duitsland. Het typische verschil tussen deze 2 landen is de kijk op design en functie. De bureaustoelen die geproduceerd worden in Italië hebben wat meer uitstraling op het gebied van design, terwijl de stoelen uit Duitsland meer bieden op functioneel gebied. Daarnaast moet wel gezegd dat het geen verschil maakt in kwaliteit. De kwaliteit van onze bureaustoelen is namelijk uitermate goed.

Bureaustoel online kopen

Op onze web shop kun je gemakkelijk en snel een bureaustoel online bestellen en vervolgens voor kiezen om achteraf te betalen. Het is vaak lastig om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van een bureaustoel. Mede daarom hebben wij in onze productomschrijvingen en specificaties en zo duidelijk mogelijk beeld geschetst van alle functies en specificaties van de betreffende bureaustoel. Denk hierbij aan alle afmetingen, gebruikte materialen en stoffen, mogelijkheden en opties. Daarnaast proberen wij zo duidelijk mogelijke foto’s aan u te tonen hoe de bureaustoelen eruit zien. In combinatie met alle specificaties en uitleg krijgt u een compleet beeld van het product en kunt u op deze manier uw ideale bureaustoel bestellen.Meerdere bureaustoelen in één keer bestellen? Vraag een offerte aan! Regelmatig leveren wij bureaustoelen aan bedrijven die vaak meerdere bureaustoelen willen bestellen voor het personeel. Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Olssen zodat wij een mooie aanbieding kunnen maken voor u.