Kantoormeubelen


Kantoorinrichting met de kantoormeubelen van Olssen

Olssen weet hoe belangrijk het is om een kantoor goed in te richten. Een professionele uitrstraling van het kantoor zorgt ten eerste voor een goede indruk bij klanten en ten tweede zorgt een goede werkomgeving voor een betere productiviteit en inzet bij werknemers. Onder de categorie kantoormeubelen vindt u daarom een groot assortiment aan kantoorartikelen waarmee een kantoor volledig ingericht kan worden. Van Goedkope bureau’s en luxe directie bureau’s tot archiefkasten en de bureaulampen. Olssen heeft het allemaal.
 

Happy @ Work met flexwerk producten

Een glimlach op het kantoor is een belangrijk onderdeel tijdens het werk en met plezier naar je werk gaan is een van de belangrijkste dingen voor een goede productiviteit. Olssen heeft een aantal producten in het assortiment die het plezier op het kantoor kunnen vergroten. Denk daarbij aan de elektrisch in hoogte verstelbare bureau’s of de ergonomische bureaustoelen. Kantoor baantjes worden niet door alle mensen even leuk gevonden, omdat er vaak langdurig zittend word gewerkt of dat bureaustoelen vaak niet optimaal zitten. Het is voor werkgevers van grote bedrijven belangrijk dat de werknemers goed en langdurig kunnen werken op dezeflde plek. Een bureau wat elektrisch in hoogte kan worden versteld kan al heel veel bijdrage leveren aan een verbeterde werkomgeving en betere werkprestaties. Op elk gewenste moment kan een werknemers bepalen of hij/zij zittend of staand wilt werken. Hierdoor word de rug ontlast en een wisselede positie zorgt voor meer stabiliteit en rust. Ergonomische bureaustoelen zorgen ervoor dat de meeste perfecte werkhouding kan worden aangenomen waardoor wederom de productiviteit en concentratie worden vergroot. Dit zijn enkele voorbeelen van producten uit het kantoormeubelen assortiment van Olssen die voor een glimlach kunnen zorgen op de werkvloer.
 

Happy @ work op het kantoor van Olssen

Met een glimlach, ergonomisch en prettig werken is zo belangrijk dat Olssen dit zelf ook stimuleert en toepast in het kantoor. Wij verkopen onze producten niet alleen maar aan de consument, maar maken er zelf ook gebruik van, omdat is bewezen dat een goed ingericht kantoor zorgt voor meer plezier op de werkvloer. Enkele voorbeelden uit het kantoor van Olssen zijn, Elektrisch in hoogte verstelbare bureau’s. Ergonomische bureaustoelen, een waterwand wat zorgt voor extra zuurstof, scheideingswanden wat zorgt voor rust en speciale lampen die zorgen voor het nabootsen van natuurlijk zonlicht. Olssen streeft ernaar dat de kantoorinrichting van onze klanten zorgt voor het zijn van ‘Happy @ Work’.

Het kantoormeubelen assortiment voor elke doelgroep

Ons brede assortiment kantoormeubelen is zo ingericht dat er voor iedereen wel een product tussen zit wat binnen het budget valt. Wij hebben namelijk rekening gehouden met bedrijven en particulieren die meer en minder te besteden hebben. Daarom bieden wij bijvoorbeeld goedkope bureau’s aan, maar ook dure directie bureau’s. De kwaliteit zal ten alle tijden worden gewaardborgd. Onze kantoorkasten bijvoorbeeld zijn er in allerlei prijsklasses. Waarbij goedkoper niet persee wilt zeggen dat de kwaliteit minder goed is. De kwaliteit van onze producten is namelijk altijd getest en ook door ons zelf in gebruik genomen waardoor wij zeker weten dat de kantoormeubelen die wij aanbieden langdurig mee zullen gaan. U kunt gemakkelijk en eenvoudig online uw kantoormeubelen bestellen. Bent u van plan uw kantoor in te richten voor uw werknemers. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar mogelijkheden en adviezen. Olssen heeft namelijk al jaren ervaring op het gebied van kantoorinrichting en weten precies wat u nodig heeft voor een goed ingericht kantoor. Op onze referentie pagina kunt u een kijkje nemen welke kantoren wij allemaal al hebben ingericht.