REVV Unieke Gymvloer kantinetafel (model 4)

Artikelnummer: 0010598793

REVV Unieke Gymvloer kantinetafel (model 4) REVV Unieke Gymvloer kantinetafel (model 4)
REVV Unieke Gymvloer kantinetafel (model 4)
REVV Unieke Gymvloer kantinetafel (model 4)
Prijs op aanvraag
Levertijd: 4-6 weken
Bezorging: gratis
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Projecten worden geplaatst door eigen VCA Gecertificeerde monteurs

Algemene specificaties
EAN Code
7091131115124
Onderstel
Staal
Recyclebaar
Ja
Omschrijving

REVV Unieke Gymvloer kantinetafel (model 4)Met een gymvloer (kantine)tafel heeft u altijd een uniek meubel in huis of op het werk, elk vloerdeel is namelijk uniek waardoor er altijd onderscheid is in de producten. Het blad (gymvloer) is 100% gerecycled en is afkomstig uit zalen waar de oude gymvloer is vervangen voor een nieuwe. In plaats van deze bijzondere vloeren (iroko en meranti hout) weg te gooien, hebben Revv en Olssen ervoor gekozen deze vloeren te recyclen en te verwerken naar producten welke in het assortiment passen. Bent u dus op zoek naar een zeer speciaal meubel, waarbij ook een bijdrage wordt geleverd aan duurzaamheid dan is deze unieke gymvloer tafel wellicht iets voor u.

Kenmerken:

o Extreem sterk
o Vierkant model
o Strakke rechte poten
o Stevig stalen onderstel
o Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
o Unieke uitstraling dankzij de karakteristieke lijnen

Bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en daarbij aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. de afmetingen van de tafel.

Algemene specificaties
EAN Code
7091131115124
Onderstel
Staal
Recyclebaar
Ja