Elektronische schoolkluisjes

Schoolkluisjes dienen niet alleen veilig te zijn, maar moeten ook eenvoudig te beheren zijn door bijvoorbeeld de conciërge. Ons Ubilock elektronische lockersysteem beschikt over alle functies en mogelijkheden, waarbij zowel de beheerder als de studenten / leerlingen optimaal gebruiksgemak ervaren bij het gebruik van de lockers.

Neem contact op
Veilig & slim

Lockersysteem voor scholen


Ubilock is het meest uitgebreide lockersysteem in de markt. De speciale schoolmodule bevat alle functies en mogelijkheden die nodig zijn om een optimaal gebruiksgemak te garanderen voor zowel de beheerder(s) als de leerlingen / studenten. De lockers kunnen eenvoudig worden ingesteld voor wisselende gebruikers of vaste gebruikers. Dit laatste komt het meeste voor bij scholen, omdat de kluisjes vaak over een langere periode dagelijks gebruikt worden. De leerlingen hebben op deze manier een eigen toegewezen kluisje gedurende het schooljaar.

Huidige leerlingbestanden kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de locker management software, bijvoorbeeld leerlingvolgsystemen als Magister, Somtoday of It’s Learning. Op deze manier kan het gebruik van de lockers door de leerlingen eenvoudig worden bekeken.

Via centrale terminals (Touchscreens) kunnen de leerlingen / studenten met gebruik van hun (bestaande) schoolpas of persoonlijke RF-ID kaart een locker openen. Het Ubilock lockersysteem van Olssen kent naast de vele mogelijkheden een zeer goede privacybescherming en inbraakbeveiliging dankzij de hoge kwaliteit lockers die wij aanbieden. De leerlingen / studenten kunnen met onze lockers en ons elektronische lockersysteem hun spullen altijd eenvoudig en veilig opbergen.
 

Offerte aanvragen
Veilig & slim

Functies & mogelijkheden

De lockers kunnen worden voorzien van vele functies en mogelijkheden, die perfect aansluiten bij uw wensen.

Vaste gebruikers

Ideaal voor scholen is dat de lockers kunnen worden ingesteld voor vaste gebruikers. Zo heeft elke leerling of student zijn eigen persoonlijke kluisje gedurende het schooljaar.

Koppeling

Het is mogelijk om leerling volgsystemen te integreren in ons lockersysteem, zoals Magister, Somtoday en It’slearning. Daarnaast ondersteunt ons lockersysteem ook S.O.A.P, XML, CSV en diverse web services.

Eenvoudig beheer

De beheerder kan eenvoudig de kluisjes beheren (blokkeren, openen of aanpassen) ook het gebruik van de lockers kan worden gemonitord.

Authenticatie mogelijkheden

De elektronische schoolkluisjes kunnen d.m.v. verschillende authenticatie mogelijkheden worden gebruikt. De meeste voorkomende is met gebruik van een schoolpas of badge.

Cloud management

De beheerder kan op elke gewenste moment inloggen op het online platform om de locker te beheren.

Stroomvoorziening

De lockers kunnen worden voorzien van een oplaadpunt voor elektronica.

Centrale schermen

Via centrale schermen kunnen leerlingen hun locker openen.

Smartphone bediening

Voor het openen van een locker kan ook de smartphone worden gebruikt.