Elektronische Lockersystemen


Apotheek Lockers - 24-uurs medicijnkluisjes voor apotheken
Veilig 24/7 medicijnen ophalen met het apothekers systeem van Olssen
Lees verder..
Bagage lockers met betaalsysteem
Op zoek naar lockers waar toeristen hun spullen moeten kunnen opbergen tegen betaling? Bekijk dan deze oplossing
Lees verder..
Elektronische Bagage kluizen
Lockers waar bezoekers en passagiers hun bagage tijdelijk en vooral veilig kunnen opbergen
Lees verder..
Lockers openen met een mobiele App
Wij zorgen ervoor dat je nu ook je telefoon kunt gebruiken om een locker te openen, geen gedoe meer met sleutels!
Lees verder..

Lockersystemen voor elke situatie

Het LMS (Locker Management Systeem) van Olssen is een lockersysteem (softwaresysteem) dat kan worden toegepast op iedere locker uit ons assortiment. Dit elektronische lockersysteem bestaat uit 1 softwarepakket welke kan worden aangepast naar verschillende modules. Dit zijn o.a. modules voor:

- kantoorlockers
- Schoolkluisjes
- Kleedkamerkluisjes
- Productuitgifte lockers
- Ziekenhuislockers
- Bagagelockers
- Apotheeklockers

Het systeem van Olssen biedt ontzettend veel opties en mogelijkheden en kan precies worden ingesteld hoe deze het best tot zijn recht komt in uw organisatie. Het is dus geen standaard elektronisch lockersysteem waarbij u verbonden zit aan enkele standaard functies.

 

Waarom kiezen voor een elektronisch lockersysteem?

Het lockersysteem van Olssen kan dus worden toegepast voor verschillende doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld elektronische lockers voor het kantoor. Dan beschikt de software over een module welke het meest geschikt is voor kantoorlockers, denk aan een functie voor vaste gebruikers of wisselende gebruikers of een koppeling welke gemaakt kan worden tussen een eventueel bestaand systeem en het systeem van Olssen. Wellicht bent u opzoek naar lockers voor productuitgifte, dan beschikt ons softwarepakket dus over een speciale module voor een locker uitgifte systeem. Denk bijvoorbeeld aan een gecontroleerde product uitgifte waarbij personeel gebruik maakt van gereedschappen welke gecontroleerd moeten worden uitgeleend. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden en situaties waar u ons systeem voor kunt gebruiken.

Lockersystemen zijn aan te schaffen bij verschillende aanbieders, echter is er geen 1 softwaresysteem dat zo veel mogelijkheden biedt als het LMS (Locker Management Systeem) van Olssen. Naast dit losse systeem heeft Olssen ook het grootste lockerassortiment op de Nederlandse en Belgische markt. Wij leveren dus het complete pakket, bestaande uit lockers naar wens + de gewenste software module. Weet u nog niet zeker of een elektronisch lockersysteem bij uw organisatie past dan moet u wellicht bekijken wat de voordelen zijn:

- Geen gedoe meer met losse sleutels
- minderlockers nodig voor meer gebruikers

- Kosten besparend dankzij flexibele lockers
- De beheerder heeft inzicht in het gebruik van de lockers
- Inzage in historie en gebruik van de lockers - Noodstroom voorziening
- Eenvoudige bediening op de deurtjes of het centrale scherm (terminal)
- Eenvoudig proces bij sleutelverlies (Kaart of pas blokkeren, nieuwe aanvragen)
- Verschillende authenticatie opties zoals; RFID (kaart), pincode, barcode, NFC of vingerprint
 

Welke lockers worden er geleverd bij een elektronisch lockersysteem van Olssen?

De bovengenoemde vraag zien wij vaak voorbijkomen, echter is het zo dat de keuze voor lockers volledig bij de klant ligt. Alle lockers uit ons assortiment zijn geschikt om ons softwaresysteem op te programmeren. Het is dus belangrijk dat u bekijkt welke lockers u ‘mooi’ vindt of welke locker de juiste uitstraling hebben welke bij uw organisatie passen. Vervolgens kan worden gekeken welke functies/ module u wilt gebruiken op deze lockers. Olssen levert dus het totaal (maatwerk) pakket, bestaande uit de lockers en het beste Locker Management Systeem. Olssen levert complete oplossingen van A tot Z en zorgen samen met u voor een goede oriëntatie, tekeningen, uitwerkingen, offertes, oplevering en nazorg. Wij nemen uw zorgen uit handen en werken samen naar een mooie nieuwe oplossing voor uw organisatie.

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt olssen.nl cookies - privacy policy.