Categorieën

Duurzame lockers

REVV Unieke Gymvloer Locker K.02
Op aanvraag
Levertijd: 5-6 weken
REVV LUVIO+ duurzame locker met 2 vakken
Op aanvraag
Levertijd: 6 tot 9 weken
REVV LUVIO+ duurzame locker met 3 vakken
Op aanvraag
Levertijd: 6 tot 9 weken

Circulaire lockers


Olssen heeft de meest duurzame lockers van heel Nederland en België. Onze Luvio + Lockers zijn namelijk gemaakt volgens de principes van de circulaire economie, duurzaam en gebruikt resthout en oud textiel wat samen is verwerkt tot stevige en kwalitatief zeer sterke lockers. De Luvio + lockers zijn dus een verfijnde kijk op duurzaam opbergen. Het grote scala aan materiaalkeuzes maakt de Luvio+ lockers passend binnen ieder interieur. Niet alleen een functionele vorm van opbergen, maar door innovatieve materiaal mogelijkheden ook een product dat spreekt en bijdraagt aan uw milieubewustzijn. De keuze uit verschillende slotsystemen zorgt van low-tech gebruiksvriendelijk gebruik tot high-tech beveiligingsoplossingen.
 

Duurzame materialen in de lockers


​Zoals vermeld zijn de Luvio+ lockers geproduceerd volgens de normen van een circulaire economie, dit betekent dat er geen nieuwe grondstoffen zijn gebruikt voor de productie van de lockers. De hout materialen zijn samengesteld uit 85% gerecycled hout en 15% duurzaam hout wat bestaat uit verdunningshout en hout welke voortkomt uit reststromen van het duurzame bosbeheer. Het Planqtextiel, welke gekozen kan worden voor de deuren is gemaakt van oud textiel. Dit betekent dat de deuren dus eigenlijk oude spijkerbroeken zijn (Denim) of bijvoorbeeld oude leger outfits (Army). Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk om speciale kleuren (op aanvraag) te kiezen. 

Proces-Circulaire-Economie-Van-Broek-tot-LockerSheets-Pressing-Locker-Design


Oud-Textiel-Circulaire-EconomieBewerkt-oud-textielProductie-proces-lockersCirculaire-locker


De meest duurzame lockers van de Benelux


​Onze Luvio + lockers behoren tot de meest duurzaam geproduceerde lockers van de Benelux. Geen enkel ander bedrijf in de locker branche produceert zulke duurzame lockers. Olssen is ervan overtuigd dat over een aantal jaren alleen nog maar geproduceerd man worden volgens de normen van een circulaire economie. Mede door nu al te beginnen met het ontwikkelen en produceren van duurzame meubelen en opbergsystemen heeft Olssen een grote voorsprong op de rest van de markt. Onze Luvio + lockers kunnen worden voorzien van verschillende kleuren en afsluitsystemen. Bij interesse kan er vrijblijvend en geheel gratis een offerte worden aangevraagd.