LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint)

Artikelnummer: 17975

LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint)
LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint)
LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint) LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint)
€ 308,55
€ 255,00 excl. btw
Kies kleur van de zitting: *
Kies gewenste kleur achterzijde: *
Kies gewenste kleur armleuning: *
Kies gewenste kleur onderstel: *
Levertijd: 4-5 weken
Bezorging: € 45,00
De bezorging van uw bestelling zal worden verzorgd door een professioneel transportbedrijf. Er wordt altijd vooraf contact met u opgenomen omtrent de exacte afleverdatum. X
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Projecten worden geplaatst door eigen VCA Gecertificeerde monteurs

Algemene specificaties
EAN Code
7091139601179
Omschrijving

LEYFORM Bureaustoel comfort (Sprint)De LEYFORM Sprint bureaustoel staat voor snelheid, flexibiliteit en een lichte / makkelijke bediening. De Sprint  bureaustoel is eenvoudig in gebruik en onmisbaar op het kantoor. Je kunt zonder last te krijgen van je rug, uren op deze bureaustoel blijven zitten, naast deze geschiktheid om er de hele dag op te werken, verzorgt de stoel een nette, elegante uitstraling. 

De bureaustoel is standaard uitgevoerd met een zwart 5- voets onderstel (optioneel is een gepolijst aluminium onderstel ook verkrijgbaar). De rugleuning is verkrijgbaar in het zwart of wit. De stoffering van de zitting is wel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk voor het kiezen van de gewenste kleur stof de opties hierboven.

De aangegeven prijs is ook inclusief zwarte of witte armleuningen, welke in hoogte verstelbaar zijn. Overigens is de rugleuning en de stoel zelf ook in hoogte verstelbaar zodat de stoel naar ieders wens op de juiste hoogte kan worden ingesteld.
 

Product specificaties:
✓ Inclusief (zwarte of witte) armleuningen
✓ Totaal gewicht van 18 kg
✓ Verschillende kleurencombinaties mogelijk
✓ Stabiele 5 poots voet
✓ In hoogte verstelbaar 
 

Afmetingen bureaustoel:
Zit hoogte: 45 cm. tot 58 cm.
Stoel Hoogte: 90 tot 103 cm. 
Zitbreedte: 49 cm.
Zitdiepte: 67 cm.

Algemene specificaties
EAN Code
7091139601179