Bisley


Bisley

Olssen B.V. is dé winkel om bisley producten te kopen. Op het gebied van kantoorkasten en overige opbergmogelijkheden is Bisley een toonaangevend merk, wat staat voor zeer goede kwaliteit. Onze Bisley shop bestaat uit een groot assortiment bisley producten die tegen zeer scherpe prijzen te koop staan. Bisley archiefkasten bieden zeer veel mogelijkheden op het gebied van kleuren, opties en toebehoren. Naast de zeer goede kwaliteit die Bisley bied zijn de leverteden vaak ook snel. Wij kunnen over het algemeen direct leveren uit onze voorraad.  Bisley kantoormeubilair staat garant vaan een jarenlange kwaliteitservaring. Het Britse merk is producten van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren.
 

Bisley archiefkasten, waar komen ze vandaan?

Opererend vanuit Newport in Zuid-Wales met ongeveer 700 medewerkers, zijn de Bisley producten over heel de wereld verkrijgbaar, dus ook in Nederlands en België via Olssen B.V. Og het nu gaat om Bisley roldeurkasten, hangmappenkasten, ladeblokken, bureau’s of ladenkasten. Bisley is de juiste keuze voor top kwaliteit tegen de juiste prijzen. De Bisley fabrieken kennen een productie faciliteit van c.a. 55.000 m2 en leveren ongeveer 20.000 stuks kantoormeubelen per week. De fabrieken beschikken over de meest geavanceerde productiemiddelen, zoals computergestuurde vouwmachines, lasers, snijapparaten en een volledig geautomatiseerde poedercoat lijn. Dit streven naar geavanceerde productie middelen heeft er toe geleid dat Bisley één van de grootste fabrikanten is in Europa, op het gebied van stalen kantoormeubelen.
 

Bisley producten online bestellen bij Olssen B.V.

De meeste producten hebben wij op voorraad en kunnen snel worden geleverd. Sommige speciale kleuren hebben een langere levertijd, omdat deze kleuren, zoals hierboven is beschreven speciaal gemaakt moeten worden in de enorme Bisley fabriek in Wales. De snelle levertijden varieëren tussen de 3 en 7 werkdagen. U kunt gemakkelijk en snel online bestellen, waarbij u de betaaloptie kiest die het beste bij u past. U kunt ervoor kiezen om achteraf per factuur te betalen of direct via één van onze vele betaalopties. Voor complete kantoorinrichtingen met Bisley producten bent u ook bij Olssen aan het juiste adres. Voor grote orders of kantoorinrichtingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar één van onze specialisten.

​Olssen B.V: Happy @ Work