Baloise Belgium N.V.
Baloise Belgium N.V.
Baloise Belgium N.V.
Baloise Belgium N.V.

Baloise Belgium N.V.

Melamine kantoorkluisjes met mechanische lockersloten


Marktleider op het gebied van maritieme- en transportverzekeringen, onderdeel van de Zwitserse Baloise group en een toonaangevende verzekeringsmaatschappij in België. Baloise Belgium beschikt sinds mei 2020 over moderne houten lockers, welke in gebruik worden genomen door de personeelsleden. Baloise heeft niet gekozen voor een elektronisch lockersysteem maar voor mechanische lockersloten welke zijn ingesteld voor vaste gebruikers. Met een unieke anti-spy functie op de sloten kunnen personeelsleden veilig hun persoonlijke (bedrijfs)eigendommen opbergen in hun persoonlijke locker.

De geplaatste houten lockers uit onze Luvio serie zijn gemaakt van melamine met een helder wit Egger decor. De lockeropstellingen zijn mooi afgewerkt met houten ombouwpanelen welke eveneens zijn voorzien van een wit- en of zwart Egger decor. De luxe en moderne uitraling van de Luvio lockers volstaan perfect in het kantoor van Baloise.
 

Bekijk het Luvio productassortiment
Baloise Belgium N.V.
Baloise Belgium N.V.
Baloise Belgium N.V.
Baloise Belgium N.V.
Houten melamine lockers
De geplaatste lockers zijn gemaakt van melamine spaanplaat. De witte en zwarte Egger decoren zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in het kantoor van Baloise.
Wilt u deze lockers van dichtbij bekijken? Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwde expeditie. Afspraak maken Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Meer weten over onze oplossingen voor Baloise Belgium N.V.? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op