Bagage lockers met betaalsysteem

Bagage lockers met betaalsysteem
Bagage lockers met betaalsysteem Bagage lockers met betaalsysteem Bagage lockers met betaalsysteem

Verdien geld met bagage lockers


​De bagage lockers van Olssen zijn ideaal voor toeristen die veilig hun spullen willen opbergen, zodat zij niet hoeven te sjouwen met hun bagage wanneer zij willen rondlopen of fietsen in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. De bagage lockers zijn voorzien van een centrale betaal terminal waar gebruikers kunnen betalen voor het gebruik van de lockers. Het is ook mogelijk om de bagage lockers te koppelen aan een webshop, waardoor toeristen de mogelijkheid hebben om vooraf een locker te reserveren en vooraf een betaling uit te voeren.


De bediening
Via de koppeling met het lockersysteem wordt de locker automatisch gereserveerd voor de gebruiker. Hij kan vervolgens met een per mail verkregen authenticatie code bij het lockerpunt zijn locker claimen. De lockers kunnen worden voorzien van stroomaansluiting zodat er bijvoorbeeld laptops en telefoons kunnen worden opgeladen. Als de gebruiker zijn spullen weer wilt ophalen dan kan dit met de verkregen code. Als de gebruiker te laat is dan moet er eerst een nabetaling worden verricht om de locker te openen. De gebruiker kan zelf bepalen voor welke periode een locker wordt gereserveerd / gebruikt. 

De locker modellen
Bij Olssen is het mogelijk om verschillende lockers te voorzien van een betaal terminal. Wij beschikken over een groot assortiment lockers met verschillende afmetingen, het is dus aan u om te kiezen welke lockers het beste past bij uw wensen. De afbeeldingen die te zien zijn dienen als voorbeelden. Bagage lockers moeten voldoende ruimte hebben zodat toeristen / gebruikers grote tassen en koffers in de lockers kunnen plaatsen. Vaak staan de lockers ook in openbare ruimtes waarbij soms weleens vandalisme voorkomt. Extra stevige lockers kunnen dus een vereiste zijn! Olssen heeft ook hiervoor perfecte oplossingen. 

Het beheer van de bagage lockers
De beheerder kan in de software gebruikers toevoegen, rechten geven en schoonmaak inplannen. De facilitair beheerder kan ook middels een masterbadge vanaf het scherm locker historie inzien, lockers openen en blokkeren. De beheerder heeft dus altijd toeging en inzicht in het gebruikt en de status van de lockers.

 

Offerte aanvragen
Waarom Olssen 2 jaar garantie Plaatsing en montage mogelijk Klanten geven Olssen een 8,8/10 Betaal direct of achteraf op rekening

Toegepaste producten voor deze oplossing