Lockersysteem apotheek

Het Ubilock Elektronische lockersysteem heeft de functies en mogelijkheden om uw klanten de mogelijkheid te bieden om 24/ 7 hun medicatie op te laten halen. De elektronische apotheek kluisjes kunnen inpandig geplaatst worden en zijn volledig geautomatiseerd. Ubilock vergroot de service in uw apotheek.

Neem contact op
service verhogend & kosten besparend

24/ 7 medicijnuitgifte kluisjes


Uw uitdaging
Het geavanceerde 24/7 Ubilock lockersysteem is dankzij de speciale apotheekmodule zeer geschikt voor plaatsing in apotheken. Het lockersysteem dient dan als medicijnuitgifte systeem wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Wachttijden aan de balie hebben vaak een negatieve invloed op uw klanten, met een medicijnuitgifte lockersysteem worden deze wachttijden verkort. Hierdoor is er ook meer tijd voor persoonlijk contact voor klanten die wel aan de balie staan. Het gehele uitgifteproces is ingericht om te voorkomen dat er verkeerde medicijnen worden uitgegeven. U geeft daarnaast de mogelijkheid dat klanten desgewenst 24/7 hun recept kunnen ophalen, zelfs wanneer er geen medewerkers van de apotheek aanwezig zijn.

Onze oplossing
24/7 bereikbaarheid is in de huidige maatschappij nauwelijks weg te denken. Met het Ubilock apotheek lockersysteem krijgen uw klanten de kans om recepten op te halen wanneer het hun uitkomt. Het volledig geautomatiseerde lockersysteem is service verhogend, verkort wachttijden aan de balie, is kosten besparend en is zeer flexibel door de keuze uit verschillende vak afmetingen. Het Ubilock lockersysteem heeft ook de mogelijkheid om een koppeling te maken met uw website, hierdoor kunnen uw klanten online een recept bestellen, eventueel vooraf betalen en wanneer gereed het recept ophalen in de apotheek lockers. Als beheerder zijnde heeft u altijd en overal toegang tot het locker management systeem. Hier ziet u direct alle statistieken en gegevens omtrent het lockergebruik en inkomsten.

Leading in lockers
Olssen is gespecialiseerd in high-tech elektronische lockersystemen. Wij leveren zowel de software als de hardware en zorgen voor een complete oplossing van a tot z. De apotheek lockers kunnen volledig naar wens worden geleverd, afmetingen, kleuren, mogelijkheden en functies kunnen volledig op maat worden gemaakt. Onderaan deze pagina kunt u onze apotheek lockers brochure downloaden, waarin de exacte werking van het lockersysteem staat uitgewerkt en hoe klanten medicijnen kunnen bestellen en afhalen.
 

Offerte aanvragen
service verhogend & kosten besparend

Functies & mogelijkheden

Hieronder een kort overzicht van alle functies en mogelijkheden van het Ubilock lockersysteem voor apotheken

Koppelbaar

Het Ubilock lockersysteem kan een koppeling maken met ieder ander apothekers informatie systeem. Dit betekent dat klantgegevens en het elektronische patiëntendossier gebruikt kan blijven worden.

Voorkomt fouten

De Ubilock software is tot in de kleinste details uitgewerkt. Het gehele proces, van het scannen van het recept tot het ophalen is dusdanig ingericht dat er geen verkeerde recepten worden uitgegeven.

Altijd inzichtelijk

De beheerder(s) heeft via de locker management software altijd een actueel inzicht in de status van op te halen recepten. Via de Cloud kan de beheerder(s) inloggen en actuele statistieken inzien.

Receptlocatie

Receptlocatie kan standaard worden gekoppeld aan het Ubilock lockersysteem. Dit is een must voor bijna iedere apotheker.

Betalingsplatform

Ubilock kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen klanten vooraf via een website betalen of het recept afrekenen via een betaalterminal bij de lockers.

Verhoog de service

Met een volledig geautomatiseerd lockersysteem welke 24/7 bereikbaar is voor uw klanten verhoogt u de service aanzienlijk.

Kortere wachttijden

Met medicijnuitgifte kluisjes voorkomt u wachttijden bij de balie doordat klanten zonder hulp van een medewerker hun recepten kunnen ophalen.

Maatwerk

Het volledige softwarepakket en de uitstraling van de lockers kan naar uw wens worden samengesteld.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Download onze brochure

Wilt u meer weten over ons elektronische lockersysteem voor apotheken? Bekijk dan onze brochure. Hierin staat meer informatie over alle functies en mogelijkheden omtrent dit lockersysteem.

Download brochure